Tämä viikko on ollut ihan sairas. Kirjaimellisesti. Ensin Venla sairastui kunnon flunssaan, joka muuttuikin sitten lyhyeksi, mutta ytimekkääksi korvatulehdukseksi. Kun luulimme siitä päässeemme, alkoikin pätkä oksentaa ja kuumeilla! Kaupanpäällisinä myös pikkupätkis sai nuhan, ja on säestänyt isosiskonsa kröhimistä ja oksentelua niiskutuksellaan ja surkealla märinällään. Tätä ei ole suinkaan helpottanut se, että isännällä on ollut normaalia kiireisempi työviikko. Saakeli.

Flunssavapaan ottaminen päikystä on tarkoittanut sitä, että tällä viikolla minulla on ollut farmin töissä mukana kaksin kappalein pieniä apulaisia. Koska sairastuvan pyörittämisen keskellä aivokapasiteettini ei ole taipunut kirjoitteluun, ajattelin kääntää tilanteen eduksi ja tehdä teille pitkästä aikaa pienen videon! Otimme tyttöjen kanssa kameran följyyn lähtiessämme eläimiä ruokkimaan, ja nyt videon myötä pääsette tekemään nopean kurkistuksen minifarmimme eläinten aamupuuhiin.
On ollut pitkä viikko, ja nyt on sentään vasta keskiviikko! Toivotaan, että elämä palaa tästä uomiinsa taas loppuviikkoa kohti, sillä kylpyhuoneen ja eteisen listoitukset odottavat tekijäänsä ja ulkosallakin olisi syyspuhteita puuhattavaksi vaikka kuinka.

Muistakaahan suunnistaa blogin omalle Youtube-kanavalle ja klikatkaa itsenne tilaajaksi. Linkki löytyy tuolta blogin yläpalkista kohdasta Videoblogi.


Palaillaan taas perjantaina!