Meidän bändi on palannut arkeen vedettyään tiptappia muutaman päivän. Pää ei oikein tiedä, suhtautuako talon tyhjenemiseen haikeudella vaiko helpottuneena. Isäukko hyppäsi junaan ja lähti naisystävänsä luokse uudenvuoden viettoon, pikkuveli pakkasi reissureppunsa ja hävisi omille teilleen ja Antti veti työhousut jalkaan lähti töllille remontin kimppuun. Minä siivosin joulukoristeet varastoon odottamaan parempia aikoja ja nakkasin joulupuun hevosille nakerreltavaksi. Mitäpä sitä enää nurkassa seisottamaan varisemassa ympäriinsä, kun joulu on jo lusittu.


Katselin tänään Venlan nukkuessa kuluneen vuoden aikana ottamiani valokuvia. Kun tajusin, kuinka kertakaikkisen mullistava vuosi tämä onkaan ollut, oli pakko haukata oikein syvään happea. Helmikuussa meistä tuli vanhempia. Syksyllä ostimme töllinrähjän, johon päätimme rakentaa kodin. Pian jo muutamme.

Voin sanoo, että voin kertoo. Aikamoinen vuosi.


Remontin loppurutistus ennen muuttoa on nyt käsillä, joten suonette anteeksi, jos blogi jää vähän hunningolle tässä remppa- ja muuttohässäkässä.
Muuttomme myötä myös blogi saattaa kokea uudistuksia, joko pieniä tai sitten hiukan isompia, mikäli ihan lähtee lapasesta. Osoite tulee olemaan kuitenkin vanha tuttuputtu, joten lukijuuteen nämä muutokset eivät sinällään tule vaikuttamaan.


Meidän koko kööri toivottaa kaikille blogin vakituisille ja satunnaisille lukijoille mitä mahtavinta vuodenvaihdetta!